En Ekonomik Matbaa

Euro 10.1802 | Dolar 8.6934 0532 066 56 22 bilgi@ekobaski.com
ÜYE GİRİŞİ
Şifremi Hatırlamıyorum
PAROLARMI UNUTTUM
KAYIT OL

Hizmet Sözleşmesi

 

ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

www.ekobaski.com kulllanıcıların gizliliğini korumak ve kullanılan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanması ile güvenliğin sağlanabilmesi amacıyla çeşitli gizlilik ilkeleri belirlemiştir. Kullanıcılar, İnternet Sitesi üzerinden işbu Gizlilik Politikası metnini onaylayarak İnternet Sitesi’ni ilk ziyaretlerinden itibaren, aşağıda yazılı olan ve İnternet Sitesi’nin ziyaret edilmesine ve/veya kullanılmasına ilişkin önemli bilgiler içeren hususları bütünüyle anlamış ve tamamını ayrılmaz bir bütün olarak kabul etmiş olurlar.

 İnternet Sitesi ekobaski.com tesisleri, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, adres, telefon, e-posta vb.) talep etmektedir. Kişisel bilgiler, kişi adı-soyadı, unvanı, adresi, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyı tanımlamaya ve iletişim kurmaya yönelik her türlü bilgidir. İnternet Sitesi’ne kayıt yaptırıp sipariş verebilmeniz için ticari / kurumsal bilgilerle birlikte kişisel bilgilerinizi de paylaşmanız gerekmektedir. İnternet Sitesi’nin veri tabanında toplanan bu bilgiler, hizmetin ifası ve/veya daha iyi hizmet sunulması için kampanya çalışmalarında ve/veya müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinde kullanılmaktadır. İnternet Sitesi üzerindeki faaliyetlerde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Kanun uyarınca, Kullanıcılar’a ait kişisel veriler, mevzuatta öngörülen usul ve esaslara uygun olarak İnternet Sitesi üzerinden sağlanan hizmetlerin verilebilmesi için bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olarak, ayrıca sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması nedeniyle açık rızanıza gerek bulunmaksızın, İnternet Sitesi’nin sahibi olan Ayrıntı ofset Ambalaj Tesisleri tarafından işlenmektedir.

İnternet Sitesi, Kullanıcılar’dan topladığı bilgileri, ilgili Kullanıcı’nın haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

İnternet Sitesi, Kullanıcılar’a ait e-posta adresleri ve üyelik formları ile talep ettiği kişisel bilgilerin haricinde, Kullanıcılar’ın İnternet Sitesi’ni kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, İnternet Sitesi müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla, ekobaski.com ve Ayrıntı Ofset ve Ambalaj Tesisleri iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Kullanıcı bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince, resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanmaktadır. Kullanıcılar’ın İnternet Sitesi’ne girdiği tüm bilgilere sadece Kullanıcı tarafından değiştirilebilmektedir. Bu kapsamda, İnternet Sitesi’ne üye olurken vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizi kayıt olduktan sonra değiştirebilir, yanlışlıkları düzeltebilir ve gerekli düzenlemeleri yaparak iletişim bilgilerinizin ve tercihlerinizin doğru, eksiksiz ve güncel olmasını sağlayabilirsiniz.

İnternet Sitesi üzerinden vereceğiniz siparişler için sizden bir ödeme şekli seçmeniz istenecektir. Tarafınızca her ne ödeme yöntemi seçilirse seçilsin, kredi kartı bilgileriniz ekobaski.com ve/veya Ayrıntı Ofset ve Ambalaj Tesisleri tarafından sunucularda tutulmamaktadır. Bu kapsamda, ödemeye yönelik tüm işlemlerin İnternet Sitesi üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır. İnternet Sitesi üzerinden satın alma işlemi gerçekleştirdiğinizde, işleminizi gerçekleştirmek için İnternet Sitesi üzerinden paylaştığınız kişisel bilgiler, kart bilgileri ve benzeri bilgiler, işlemin gerçekleştirilebilmesi için gerekli olan üçüncü kişiler (bankalar, kredi kartı şirketleri vb.) ile paylaşılabilir. Kişisel bilgilerinizin tamamı veya bir kısmı da, tarafınıza satın aldığınız ürünün gönderilebilmesi için kargo firması ile paylaşılmaktadır.

Kişisel bilgiler ayrıca İnternet Sitesi’nin kullanımını geliştirmek, hizmetlerimizi, içeriğimizi ve reklamlarımızı tasarlamak, sunmak amacıyla ve müşteri iletişimini geliştirmek için denetim, veri analizi ve araştırma gibi amaçlarla kullanılabilir. Kişisel bilgileriniz çalışanlarımızla veya üçüncü partilerle siparişin iletilme aşamalarının herhangi birinde paylaşılabileceği gibi siparişleriniz hakkındaki mesajlar, kurallar, koşullar ve politikalarımızdaki değişiklikler gibi önemli uyarıları göndermek için kullanılabilecektir. Herhangi bir bireyle doğrudan ilişkisi olmayan veriler niteliğindeki kişisel olmayan bilgileriniz de toplanabilmektedir. Kişisel olmayan bilgileriniz herhangi bir amaç için toplanılabilir, aktarılabilir, kullanılabilir ve açıklanabilir. Örneğin siparişler ile ilgili ödeme şekli, sipariş detayları, sipariş tutarı, kullanılan indirim kuponları gibi bilgiler kişisel olmayan bilgilerdir. Bu bilgiler, çalışanlarımızla veya ilgili üçüncü partilerle siparişinizin iletilme aşamalarından herhangi birinde paylaşılabilir veya İnternet Sitesi’ni kullanımınız analizinde ve desteğinde kullanılabilir.

İnternet Sitesi’nden ve hizmetlerimizden müşteri faaliyetlerine ilişkin bilgiler toplanabilmektedir. İnternet Sitesi’nde dolaştığınız sayfalar, tıkladığınız buton ve bağlantılara ilişkin navigasyon ve tıklama bilgileri, IP bilgileri, kullanım süreniz müşteri faaliyetlerine örnek olarak gösterilebilir. Bu bilgiler bir araya getirilerek müşterilerimize daha faydalı bilgiler sağlamak ve analiz için kullanılabilir. İşbu Gizlilik Politikası bakımından kişisel olmayan bilgi olarak değerlendirilmeyen bu bilgiler, reklam ve pazarlama hizmetlerinde kullanabilecektir. İnternet Sitesi, kanunen daha uzun bir saklama süresi gerekmediği veya müsaade edilmediği sürece kişisel bilgilerinizi işbu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçları gerçekleştirmek için kanunen geçerli olan süre boyunca saklamaktadır.

İnternet Sitesi, çevrimiçi servisleri, interaktif uygulamaları, e-posta mesajları ve reklamları, çerezleri (cookie) ve diğer teknolojileri kullanabilir. Bu teknolojiler size en kaliteli hizmeti sağlamak, davranışlarınızı daha iyi anlamak ve hizmetlerimizi daha kolay sunmak amacıyla kullanılmaktadır. Çerezler ve diğer teknolojiler İnternet Sitesi’ni ziyaret ettiğiniz zaman kişisel bilgilerinizi anımsatır. Bununla amacımız size kullanım kolaylığı sağlamak, vermiş olduğunuz siparişlere ulaşabilmenizi sağlamak ve bir sonraki ziyaretinizde sizi ve kişisel bilgilerinizi anımsayarak size daha özel bir hizmet sunabilmektir. Çerezleri bilgisayarınızdan dilediğiniz zaman silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Çerezler, kullanıcı davranışlarını anlamak, üyelerimizin İnternet Sitesi’nin hangi bölümlerini ziyaret ettiklerini göstermekte reklamların ve aramaların etkinliğini ölçmektedir. Ekobaski.com bu bilgileri pazarlama ve reklam hizmetlerinde de kullanabilir.

İnternet Sitesi içeriğinde ve Ayrıntı Ofset ve Ambalaj Tesislerine ait olmayan başkaca internet sitelerine bağlantı veya referans yer alabilir. Eğer İnternet Sitesi üzerinden başka bir kullanıcıyla ya da üçüncü tarafların bağlantılarını (link’lerini) kullanarak üçüncü kişilere ait internet siteleri ile bilgilerinizi paylaşırsanız, bu internet sitelerine sağlayacağınız bilgiler için farklı gizlilik politikaları geçerli olabilir. İnternet Sitesi ve Ayrıntı Ofset ve Ambalaj Tesisleri, bu sitelerin içerikleri veya içerdikleri diğer bağlantılardan sorumlu değildir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Kanun uyarınca, Kullanıcılar, İnternet Sitesi’ne üye olmaları sebebiyle; kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini ve kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme ve bu konularda info@ekobaski.com e-posta adresi vasıtası ile bilgi talep etme; kişisel verilerine ilişkin herhangi bir eksiklik veya yanlışlık bulunması halinde bu yanlışlığın giderilmesini isteme; kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu durumun kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere de bildirilmesini talep etme haklarını haizdir.

Ekobaski.com Tesisleri, işbu gizlilik politikası hükümlerini, dilediği zaman İnternet Sitesi’nde sitesinde yayınlamak suretiyle tek taraflı olarak değiştirebilir. Değiştirilen gizlilik politikası hükümleri, İnternet Sitesi’nde yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer.

Ekobaski.com Tesisleri tarafından atanacak Veri Sorumlusu veya temsilcisi, yasal altyapı sağlandığında Veri Sorumluları Sicili’nde ilan edilerek mevzuata uygun şekilde www.ekobaski.com alan adlı internet sitesinden duyurulacaktır.

 

 

 

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

 

MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN KONUSU

İş bu sözleşmenin konusu, ALICI'nın, SATICI'ya ait www.ekobaski.com web sitesinden elektronik ortamda  sipariş verdiği, sözleşmede bahsi geçen nitelikleri haiz ve yine sözleşmede satış fiyatı belirtilen mal/hizmetin satışı ve teslimi ile ilgili olarak 4077 sayılı Tüketicilerin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Uygulama Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince tarafların hak ve yükümlülüklerinin saptanmasıdır. ALICI, satışa konu mal/hizmetlerin temel nitelikleri, satış fiyatı, ödeme sekli, teslimat koşulları vs. satışa konu mal/hizmet ile ilgili tüm ön bilgiler ve "cayma" hakkı konusunda bilgi sahibi olduğunu, bu ön bilgileri elektronik ortamda teyit ettiğini ve sonrasında mal/hizmeti sipariş verdiğini iş bu sözleşme hükümlerince kabul ve beyan eder. www.ekobaski.com sitesinde ödeme sayfasında yer alan ön bilgilendirme ve fatura iş bu sözleşmenin ayrılmaz parçalarıdır.

 

MADDE 2 - SÖZLEŞME TARİHİ

SATICI tarafından daha önce imzalanmış bulunan iş bu iki nüsha sözleşme, ALICI tarafından tarihinde imzalanarak kabul edilmiştir. Sözleşmenin bir nüshası ALICI'nın e-posta adresine mail gönderilecektir.


MADDE 3 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ

Mal/hizmet, ALICI'nın teslimini talep etmiş olduğu adresinde adlı kişi/kuruluşa teslim edilecektir.


MADDE 4 - TESLİMAT MASRAFLARI VE İFASI

Teslimat masrafları ALICI'ya aittir. SATICI, web sitesinde ilan ettiği rakamın üzerinde alışveriş yapanların teslimat ücretinin kendisince karşılanacağını beyan etmişse, teslimat masrafı SATICI'ya aittir. Teslimat; stoğun müsait olması ve mal bedelinin SATICI'nın hesabına geçmesinden sonra en kısa sürede yapılır. SATICI, mal/hizmeti siparişinden itibaren 30 (otuz) gün içinde teslim eder ve bu süre içinde yazılı bildirimle ek 10 (on) günlük süre uzatım hakkını saklı tutar. Herhangi bir nedenle mal/hizmet bedeli ödenmez veya banka kayıtlarında iptal edilir ise, SATICI mal/hizmetin teslimi yükümlülüğünden kurtulmuş kabul edilir.


MADDE 5 - ALICININ BEYAN VE TAAHHÜTLERİ

ALICI, sözleşme konusu mal/hizmeti teslim almadan önce muayene edecek ezik, kırık, ambalajı yırtılmış vb. hasarlı ve ayıplı mal/hizmeti kargo şirketinden teslim almayacaktır. Teslim alınan mal/hizmetin hasarsız ve sağlam olduğu kabul edilecektir. Teslimden sonra mal/hizmetin özenle korunması borcu, ALICI'ya aittir. Fatura iade edilmelidir. Mal/hizmetin tesliminden sonra ALICI'ya ait kredi kartının ALICI'nın kusurundan kaynaklanmayan bir şekilde yetkisiz kişilerce haksız veya hukuka aykırı olarak kullanılması nedeni ile ilgili banka veya finans kuruluşunun mal/hizmet bedelini SATICI'ya ödememesi halinde, ALICI kendisine teslim edilmiş olması kaydıyla mal/hizmeti 3 (üç) gün içinde SATICI'ya göndermekle yükümlüdür. Bu takdirde teslimat giderleri ALICI'ya aittir.


MADDE 6 - SATICININ BEYAN VE TAAHHÜTLERİ

SATICI, sözleşme konusu mal/hizmetin sağlam, eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgeleri ve kullanım kılavuzları ile teslim edilmesinden sorumludur. Sözleşme konusu mal/hizmet, ALICI'dan başka bir kişi/kuruluşa teslim edilecek ise, teslim edilecek kişi/kuruluşun teslimatı kabul etmemesinden SATICI sorumlu tutulamaz. SATICI, cayma beyanının kendisine ulaşmasından sonra 7 (yedi) gün içinde mal/hizmet bedelini, varsa kıymetli evrakı iade eder. Mal/hizmeti 20 (yirmi) gün içinde iade alır. Haklı gerekçelerle SATICI, sözleşmedeki ifa süresi dolmadan ALICI'ya eşit kalite ve fiyatta tedarik edebilir. SATICI mal/hizmetin ifasının imkânsızlaştığını düşünüyorsa, sözleşmenin ifa süresi dolmadan ALICI'ya bildirir. Ödenen bedel ve varsa belgeler 10 (on) gün içinde iade edilir. Garanti belgesi ile satılan mal/hizmetlerden olan veya olmayan mal/hizmetlerden arızalı veya bozuk olan mal/hizmetler, garanti şartları içinde gerekli onarımın yapılması için SATICI'ya gönderilebilir, bu takdirde teslimat giderleri SATICI tarafından karşılanacaktır.


MADDE 7 - SÖZLEŞMEYE KONU MAL/HİZMETİN ÖZELLİKLERİ

Mal/hizmetin Cinsi ve Türü, Miktarı, Marka/Modeli, Rengi ve Tüm Vergiler Dâhil Satış Bedeli www.ekobaski.com adlı web sitesindeki mal/hizmet tanıtım sayfasında yer alan bilgilerde ve iş bu sözleşmenin ayrılmaz parçası sayılan faturada belirtildiği gibidir.



MADDE 8 - MAL/HİZMETİN PEŞİN FİYATI

Mal/hizmetin peşin fiyatı sipariş sonu mail atılan örnek fatura ve ürün ile birlikte müşteriye gönderilen fatura içeriğinde mevcuttur.


MADDE 9 - VADELİ FİYAT

Mal/hizmetin satış fiyatına yapılan vadeye göre fiyatı sipariş sonu mail atılan örnek fatura ve ürün ile birlikte müşteriye gönderilen fatura içeriğinde mevcuttur.


MADDE 10 - PEŞİNAT TUTARI

Mal/hizmetin peşinat tutarı sipariş sonu mail atılan örnek fatura ve ürün ile birlikte müşteriye gönderilen fatura içeriğinde mevcuttur.


MADDE 11 - ÖDEME PLANI

ALICI'nın, kredi kartı ile ve taksitle alışveriş yapması durumunda siteden seçmiş olduğu taksit biçimi geçerlidir. Taksitlendirme işlemlerinde, ALICI ile kart sahibi banka arasında imzalanmış bulunan sözleşmenin ilgili hükümleri geçerlidir. Kredi kartı ödeme tarihi banka ile ALICI arasındaki sözleşme hükümlerince belirlenir. ALICI, ayrıca bankanın gönderdiği hesap özetinden taksit sayısını ve ödemelerini takip edebilir.


MADDE 12 - CAYMA HAKKI


ALICI, sözleşme konusu mal/hizmetin kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 7 (yedi) gün içinde cayma hakkını kullanabilir. Cayma hakkının kullanılması için aynı süre içinde SATICI'ya faks, e-posta info@ekobaski.com veya 0332  3426581 nolu telefon ile bildirimde bulunulması ve mal/hizmetin 14. madde hükümleri çerçevesinde ve iş bu sözleşmenin ayrılmaz parçası olan ve www.ekobaski.com web sitesinde yayınlanmış olan önbilgiler gereğince, ambalaj ve içeriğinin denenirken hasar görmemiş olası şarttır. Bu hakkın kullanılması halinde, 3. kişiye veya ALICI'ya teslim edilen mal/hizmete ilişkin fatura aslının iadesi zorunludur. Cayma hakkına ilişkin ihbarın ulaşmasını takip eden 10 (on) gün içinde mal/hizmet bedeli ALICI'ya iade edilir ve 20 (yirmi) günlük süre içinde mal/hizmet iade alınır. Fatura aslı gönderilmezse, ALICI'ya KDV ve varsa diğer yasal yükümlülükler iade edilemez. Cayma hakkı nedeni ile iade edilen mal/hizmetin teslimat bedeli SATICI tarafından karşılanır.


MADDE 13 - CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK MAL/HİZMETLER

Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek mal/hizmetler, hızla bozulan ve son kullanma tarihi geçen mal/hizmetler, tek kullanımlık mal/hizmetler, kopyalanabilir her türlü yazılım ve programlardır. Ayrıca, her türlü yazılım ve programların da, DVD, DIVX, VCD, CD, MD, videokasetlerde, bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemelerinde (toner, kartuş, şerit v.b) ile kozmetik malzemelerinde cayma hakkının kullanılabilmesi için mal/hizmetin ambalajının açılmamış, bozulmamış ve kullanılmamış olmaları şartı bulunmaktadır.


MADDE 14 - TEMERRÜD HALİ VE HUKUKİ SONUÇLARI

ALICI, kredi kartı ile yapmış olduğu işlemlerinde temerrüde düşmesi halinde kart sahibi bankanın kendisi ile yapmış olduğu kredi kartı sözleşmesi çerçevesinde faiz ödeyecek ve bankaya karşı sorumlu olacaktır. Bu durumda ilgili banka hukuki yollara başvurabilir; doğacak masrafları ve vekâlet ücretini ALICI'dan talep edebilir ve her koşulda ALICI'nın borcundan dolayı temerrüde düşmesi halinde, ALICI, borcun gecikmeli ifasından dolayı SATICI'nın oluşan zarar ve ziyanını ödemeyi kabul eder.


MADDE 15 - YETKİLİ MAHKEME

İş bu sözleşmeden kaynaklanabilecek ihtilaflarda, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri, bu değerin üzerindeki ihtilaflarda Tüketici Mahkemeleri yetkilidir. Tüketici Mahkemesi bulunamayan yerlerde Asliye Hukuk Mahkemeleri yetkilidir.

 

 

 

İPTAL VE İADE ŞARTLARI

 

İade Şartları
 

Kişiye özel baskılı ürünlerde cayma hakkı ve iade imkanı bulunmamaktadır.

Siparişinizin baskı kalitesinden mennun kalmamanız halinde, siparişinizi kargodan teslim almanızı takip eden 7 gün içerisinde müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek şikayetinizi bildirebilirsiniz.

Siparişiniz ile ilgili talebiniz üzerine, Üretim sorumlularımız en geç 1 iş günü içerisinde sizinle irtibata geçerek, ürüne ait fotoğraf ve diğer gerekli bilgileri ve gerekli görmesi halinde ürünün incelenmek üzere tarafımıza gönderilmesini isteyecektir. Kalite Kontrol ekibimiz tarafından yapılacak detaylı inceleme sonucunda, üretimden kaynaklı bir hata bulunması durumunda, siparişiniz yeniden basılacak ve  karşı ödemeli olarak adresinize gönderilecektir. 

Ekobaski.com yalnızca reklam ajansları ve matbaalara toptan satış yapmaktadır. Fiyatlarımızın TOPTAN ve ELDEN TESLİM fiyatlar olmasından dolayı, üretimden kaynaklı olabilecek hatalar nedeni ile ÜCRETSiZ olarak yeniden basılan ürünlerin (geliş-gidiş) kargo ücreti  alıcıya aittir ve ekobaski.com tarafından  KARŞILANMAZ.

 

 

İade İşlemleri
 

Ürünün iade şartlarına uygun olması durumunda, kredi kartınıza veya havale ile ödeme yaptıysanız banka hesabınıza 3 iş günü içerisinde ödeme iadesi gerçekleştirilir. Ödeme iade işlemlerinin hesabınıza veya kredi kartınıza yansıması çalıştığınız  bankanıza bağlı olarak birkaç gün alabilir.

Üründe herhangi bir üretim hatası bulunmaması halinde, ürününüz sistemimizde kayıtlı olan  adresinize 'Karşı Ödemeli' olarak yeniden gönderilecektir.

 

 

Sipariş İptali
 

Sipariş iptal ve iade ile ilgili tüm taleplerinizi info@ekobaski.com adresinden   üzerinden bildirebilirsiniz.

Siparişinizin baskı süreçleri ile ilgili tüm bilgilendirmeler anlık olarak e-posta adresinize yapılır. Siparşiniz Üretime alınmadan önce  info@ekobaski.com adresinden müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek siparişinizi iptal edebilirsiniz.

Siparişiniz üretime alındaktan sonra,  siparişinizi iptal etme imkanı bulunmamaktadır. Siparişinizin güncel durumunu, "Hesabım" menüsü altında bulunan "Sipariş Takip" bölümünden takip edebilirsiniz.

 

 

Teslimat
 

Siparişinize ait faturanız kargo  paketinin üzerinde yer almaktadır. Siparişinizde teslimat sırasında  kargo da oluşabilecek yırtık,dağınık veya  başka hrehangi bir nedenle hasar görmüş paketler için kargo görevlisine tutanak tutturunuz.Kargo şirketi tarafından Tutanak tutulmaması halinde hasarlı paketi  teslim almadan  kargo görevlisine iade ediniz

.Siparişleriniz ile ilgili herhangi bir sorunuz olması durumunda info@ekobaski.com adresinden  bizimle irtibata geçebilirsiniz.

 

 

 

KARGO SÖZLEŞMESİ

 

Siparişinize ait faturanız kargo  paketinin üzerinde yer almaktadır. Siparişinizde teslimat sırasında  kargo da oluşabilecek yırtık, dağınık veya  başka herhangi bir nedenden dolayı hasar görmüş paketler için mutlaka kargo görevlisine tutanak tutturunuz. Kargo şirketi tarafından Tutanak tutulmaması halinde hasarlı paketi  teslim almadan  kargo görevlisine iade ediniz.

Siparişleriniz ile ilgili herhangi bir sorunuz olması durumunda sitede bulunan iletişim bilgilerimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz.